Najnovšie recenzie zo sekcie Kolotoče nad postieľku
Kolotoč nad postieľku som objednala v sivej farbe, ale skutočná farba výrobku bola skôr kapucino.
- Otáča sa
- Trochu hlasnejšie hrá
- Veľmi pekne sovičky.Manualny strojček na naťahovanie čo som si aj želala .
- Konštrukcia produktu je slabá ,umelina je labilná .Zvuk kolotoča je slabucky až príliš oproti tomu čo sme mali (čo sa nám pokazil a preto sme kúpili tento produkt) Konštrukcia kolotoča je krátka ,príliš nízko to ma naše dieťa nad postieľkou ,i keď sme tie sovicky skrátili (šnúru na ktorej sú zavesené sme skrátili) je to také nijaké .Tento produkt nespĺňa očakávania .Oproti tomu čo sme mali predtým je tento výrobok dosť zlý.
Ja za seba by som si nekúpila tento produkt ,síce sovicky sú krásne a farebné majú milý výraz ,ale to je tak všetko.A ešte v zadu mali takú umelinu čo držala štítok ,snažili sme sa to dať bezpečne dole ,aby to tam nebolo aale nedalo sa ,je to tam zahaknute zvnútra .A nepáči sa mi ,že sovicky neviem dať dole z kolotoča a vyprať ,myslela som si ,že to budem vedieť a že to budem vedieť dať môjmu dieťaťu do rúčky nech si to pochytká .No nedá sa to .Predtým ten náš kolotoč mal túto možnosť (dať dole a vyprať)a myslela som ,že aj tento bude taký .Som celkovo sklamaná ,ale nevadí moja chyba
- Krásny, farebný, hudba je tiež pekná :)
- Kolotoc sa nedá pustiť samostatne bez projekcie
- farebnost, rychla dodavka
Veľmi pekný
- kvalitny výrobok
S kolotocom som veľmi spokojná
- Multifunkcny pre dlhe obdobie dieťaťa.
Jednoduchý, ale krásny kolotoč s mäkkými hračkami.
- Pekný design
- pekný dizajn
- ☺️
vemi dobry, akurat by som na dialkovom ovladani ocenila zapnutie a vypnutie mozností samostatne. Je tam len jedno tlacidlo na vypnutie, ak nim zapnem kolotoc, tak spustia sa vsetky funkcie tj. hra, toci sa a robi projekciu. Tiez by som ocenila vlastny vyber pesnicky, takto idu vsetky zaradom a neda sa vybrat len jeden typ skladby.
- Prevedenie
- Dlhsia cast trciaca z postielky, ktora sa nakruca na kolotoc
- jednoduchá montáž
- sama sa zapne, keď sa dieťa zobudí
Ma tri kombinacie je dobre vyuzitelny
- Jednoduchá montáž
- Pekný dizajn
- Kvalitný produkt
- Výborná hračka nad postieľkou. Pekné plyšové zvieratká.
- žiadna
Zobrazujem 81 - 100 zo 169 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Ďalšie »