Najnovšie recenzie zo sekcie Kolotoče nad postieľku
- Príjemné melódie a zvuky
- Pekný vzhľad
- Jednoduché zloženie/rozloženie
- Stále hrá dokola iba 1 nastavenú pesničku
- Nedá sa vypnúť kolotoč a nechať pustené iba svetlo alebo zvuk. Kúpené pre dieťa od narodenia ale to zatiaľ vníma iba zvuk a ostatné teda ide zbytočne.
Nevýhody si musím ešte overiť v manuále, zatiaľ na to nebolo moc času.
Je to produkt aký som očakávala, nesklamal.
- S produktom som spokojná
- Nenašla som
Krásne svieti, hrá, malička sa potešila :) odporúčam
- Kolotoč je krásny. Bábätko ho ma veľmi rado a so záujmom sleduje. Veľmi dobrá kúpa.
Krásny kolotoč , krásna melódia, dcérku zaujal ❤️
- Super.
- Tlačítko kolotoča nefunguje dobre. Po vyreklamovaní poslali nový kus na ktorom taktiež tlačítko nefunguje už od nova.
- Hlučný motorček na projektor.
- Príliš hlasná hudba. Dieťa nikdy nezaspí lebo hučí nahlas motorček aj hudba a ešte aj kolotoč keď sa točí vydáva zvuk aj keď slabí.
- Príliš veľká spotreba bateriek. Pri úplne minimálnom používaní ich treba meniť každú chvíľu a to ho vypínam úplne aby sa nezapínal v noci pri zaplakaní dieťaťa. Je tam detektor plaču a keď dieťa trošku zaplače v noci spustí sa kolotoč a zobudí to úplne dieťa.
- Ak su čo i len trošku slabšie baterky už neutiahne film, čiže motorček huči ale obraz stojí.
- Nedá sa využívať dokonca ani ako nočná lampička lebo pri zapnutí to vydá zvučku a zobudí dieťa.
Určite neodporúčam za tie peniaze vôbec nezodpovedá kvalite.
Vlastne nezodpovedá vôbec
Najhorší kolotoč aký som si vedela predstaviť. Najradšej by som ho vrátila výrobcovi.
- Pekná melódia
- Plyšové hračky
- Jednoduché používanie aj zostavenie
- Motorček ktorý otáča hračkami je dosť hlučný, ale nie je to nič na čo sa nedá zvyknúť
Nášmu dieťatku sa kolotoč veľmi páči, ako aj pekné melódie a zvuky prírody (tie hlavne) tak aj farebné premietanie na stene a veľké hračky. Ten 40 minútový časovač je akurát, stihne si troška poobzerať všetko a aj zaspať a je super že ho môžeme vypnúť aj z postele
- Výborná cena
- Krásne hrá
- Mení farby
- drevené lietadieľka
Canpol babies elektronický Forest Friends
Anonym
Pridané: 24. mája 2019
(naposledy upravené 24. mája 2019)
- Dizajn ihneď zaujal bábätko
- Melódie a podsvietenia sú veľmi vhodne zvolené
- Hračky sú na suchý zips, takže sa dajú použiť aj osobitne, pričom každá vydáva iný zvuk (hrkálka, zvonček, pískatko)
- Hlavná výhoda oproti iným kolotočom je, že hračky sú umiestnené prednou časťou dole, takže bábo z postieľky nevidí len nohy, ale pekne celú hračku
- Pohyblivá časť s hračkami je upevnená na háčik, čiže je možnosť ju vymieňať
- Pri starom type postieľky so širšími rozostupmi na ohrádke sme museli upravovať upevnenie
Určite odporúčam nielen na upokojenie bábätká, ale aj pre jeho rozvoj
- Projektor
- Kvalitne spracovanie
- Diaľkový ovládač
- Málo melódii
- Je krásny, pekná jemná hudba, Viktória pri nej pekne zaspinka.
- Zvieratká sú veľké, s výraznými očami, zaujmu dieťa, tri plastové tanieriky s bielym porchom s čiernou špirálou stimulujú zrak dieťaťa, podporujú ho v sústredení. Hudba je jemná, příjemná, dá sa zvoliť intenzita zvuku či výber melódie. Príjemná farebnosť celej hračky.
- Prevedenie
- Mohol by obsahovat napajanie pomocou adapteru.
Splnal ocakavanie.
- elektricky kolotoc je super vec, nemusim aspon stale rucne natahovat. Aj ked zda sa mi, ze toci sa rychlejsie ako iny, ktory sa natahoval manualne. Mohol by sa aj pomalsie tocit, ale je to moj nazor.
- Svetelny projektor vyuzivame malo, ale je to mile.
- Farebnost aj cely obrazok produktu vo web shope odpoveda skutocnosti.
- V popise produktu nebolo, kam sa davaju baterky. Stoji tam iba, ze baterie vlozte do miesta, kt. je na to urcene. Tak sme dlhsie sroubovali, aby sme zistili, kam baterie vlastne patria.
- Kolotoc je dost dlhy (hracky), tak sme museli trochu prisposobit, ale dalo sa.
- Na nasu postielku sa neda pripevnit na celo postele. Sroubuje sa to a na čele postielky na to nie je priestor, ale namontovali sme zboku a tiez v pohode.
Urcite odporucam produkt.
super s nakupom som spokojna, kolotoc plni ucel ;)
Produkt som si vybrala, lebo sa mi výzorovo páčil.Odporúčam ho, najlepším príkladom je môj dvojmesačný vnuk, ktorý sa započúva do zvukov a tie ho uspávajú.
Zobrazujem 121 - 140 zo 169 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Ďalšie »